PALVELUT

Lakisääteiset tilintarkastukset

on kaiken tilintarkastustoiminnan varsinainen sisällöllinen ydin. Meidän tehtävämme on varmistaa tilinpäätöksen oikeellisuus sen olennaisilta osilta.

Me voimme tehdä paljon enemmänkin kuin tarjota asiakkaillemme pelkän tilintarkastuskertomuksen ja laskun siitä. Voit kysyä meiltä neuvoja juuri silloin kun kysymyksiä tulee mieleen ja juuri silloin kun asioihin pystyy vielä vaikuttamaan.

Me turvaamme ensisijaisesti yrittäjien ja omistajien etuja ja tuemme yritysten toimivaa johtoa sekä varmistamme, että myös sidosryhmät saavat oikeaa ja luotettavaa tietoa yrityksestä.

Avustustilitysten tarkastus

Tarkastamme yhteisörahoittajien kuten Business Finlandin, Ulkoministeriön, STEA:n ja Finnfundin avustustilityksiä. Meidän vahvuuksiamme ovat vankka osaaminen ja luonteva viestintä sekä sinun että rahoittajan kanssa. Niin kuin vanha sanonta kuuluu: kysymällä asiat selviävät.

Me olemme tukenasi läpi avustusprosessin, ja mikäli sinulla herää kysyttävää jo prosessin alkuvaiheessa, voit olla yhteydessä vaikka heti.

Kirjanpidollinen ja konserni­tilinpäätökseen liittyvä neuvonta

Välillä kirjanpito aiheuttaa harmaita hiuksia alan ammattilaisillekin ja varsinkin konsernitasoisen tilinpäätöksen laatiminen voi olla varsin takkuista puuhaa. Me voimme auttaa sinua kummassakin ongelmassa, meillä on runsaasti kokemusta erityyppisten ja kokoisten konsernien tarkastuksesta kuten myös tilinpäätösten laadinnasta.Meillä on vankka kokemus ”pöydän molemmista puolista”, joten voimme tarkastella haasteita varsin laajasta näkökulmasta ja sitä kautta antaa oikeita ja järkeviä neuvoja.Haluatko kuulla näistä lisää?

IFRS-neuvonta

Meillä on kokemusta sekä IFRS-tilinpäätöksen laatimisesta että tarkastuksesta, joten tunnemme vaatimukset ja käytännöt joita IFRS-standardien noudattaminen edellyttää.

Emme ole tyrkytttämässä itseämme suurten pörssiyhtiöiden tilintarkastajaksi, mutta IFRS-kysymyksiä herää usein esimerkiksi kansainvälisten konsernien tytäryhtiöillä tai yhtiöillä, joiden oma liiketoiminta liittyy kansainväliseen taloudelliseen raportointiin. Myös yhtiöiden, joiden osakkeet tai velkakirjat ovat siirtymässä julkisen kaupankäynnin kohteeksi, tulee ryhtyä noudattamaan IFRS-stantardeja. Jos edellä mainitut asiat ovat ajankohtaisia niin ota yhteyttä.

Talousjohdon palvelut

Sitä saatte mitä seuraatte. Onko talousasioiden säännöllinen läpikäynti, budjetointi ja kassavirtaennusteet yhdessä hyvän kumppanin kanssa sellainen palvelu mitä yrityksenne tarvitsee?

Me voimme auttaa budjetin laatimisessa ja tavata vaikka kuukausittain, päivittää kassavirtaennusteen ja pureutua yhdessä yrityksenne lukuihin. Oikeilla mittareilla yrityksen johtaminen muuttuu peruutuspeiliin tuijottamisesta eteenpäin katsomiseksi.

Erityistarkastukset

Valitettavasti aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan ja yhteisö saattaa ajautua vakaviin maksuvaikeuksiin, joiden seurauksena edessä saattaa olla yrityssaneeraus tai konkurssi. Meiltä saat apua näissä tilanteissa vaadittaviin erityistarkastuksiin.

Koskipa asiasi siis tilintarkastusta, talousennustamista tai vaikkapa rahoituslaskelmaan laadintaa, niin ota rohkeasti yhteyttä.