ME

Tuomo Janatuinen, KHT, KTM

Ennen Lead Auditia toimin tilintarkastuksen asiantuntijana Big Four- yhteisössä neljän vuoden ajan. Tuona aikana pääsin osallistumaan niin suomalaisten kuin venäläistenkin yhteisöjen tilintarkastuksiin. Yhteisöjen skaala oli laaja, sillä toimeksiannot vaihtelivat pörssiyhtiöistä mikroyrityksiin ja osuuskunnista yhdistyksiin ja säätiöihin.

Lead Auditin tilintarkastus- ja talousjohtotehtävien ohella olen toiminut Terveystalo-konsernin Financial Controllerina vajaan kolmen vuoden ajan aina kevääseen 2019 saakka. Pääasialliseen toimenkuvaani kuului konsernilaskenta ja talousennustaminen sekä IFRS-konsernitilinpäätösten ja osavuosikatsausten laadinta. Päällimmäisenä tuosta ajasta on jäänyt mieleen IPO-prosessi Terveystalon listautuessa Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalle ja lukuisat erilaiset yritysjärjestelyt, päällimmäisenä terveyspalveluiden toimialan Suomen historian suurin hankinta Terveystalon ostaessa Attendo Terveyspalvelu Oy-konsernin.

Puh. +358 40 7672159
tuomo.janatuinen@leadaudit.fi

Lauri Lehtoviita, KHT, HHJ, KTM

Ennen Lead Auditin perustamista toimin tilintarkastuksen asiantuntijana Big Four -yhteisössä neljän vuoden ajan. Tehtäviini kuului pääasiallisesti perhe- ja kasvuyritysten tarkastaminen, mutta toimin myös tilintarkastuksen asiantuntijana muutamissa pörssiyhtiöissä ja säätiöissä.

Tällä hetkellä Lauri toimii tilintarkastajan tehtävien lisäksi HR-Group konsernin talousjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Lisäksi hän on yksi Oma Panimo Oy:n perustajaosakkaista, joten hänellä on yrityksen toimintaan liittyen näkemystä myös pöydän toiselta puolen. Aiemmin työurallaan Lauri on työskennellyt vaimonsa kanssa kolmen vuoden ajan perhekotivanhempana.

Puh. +358 44 2757865
lauri.lehtoviita@leadaudit.fi

Marko Saxell, KHT, KTM

Liityin mukaan Lead Auditin porukkaan syksyllä 2018. Tätä ennen ehdin toimia tilintarkastajana Big Four – yhteisöissä kymmenen vuoden ajan keskittyen perhe- ja kasvuyritysten sekä säätiöiden ja yhdistysten tarkastuksiin. Omaan vahvan kokemuksen erilaisten yhteisöiden tarkastuksista ja ominaispiirteistä.

Puh. +358 40 839 9164
marko.saxell@leadaudit.fi

Hyvä asiantuntija-apu on vain puhelinsoiton tai meilin päässä.